Bebeim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam ama Alışveriş için girin yani: )
sOnra kasadan veya bu Peynir vb reyonuna gidin maske isteyin uzatırlar paketi 2 3 tane alın : D yedek dursun
Yada pazara gidin. Orada girişte veriyorlar. Bir sabah bir akşam girin 2-3 maske alırsınız bir pazarda.

antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada bu konuya açıklık getirdi. Bakan Koca, “Maskeler vatandaşımız ücretsiz dağıtılacak. Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler” dedi.

kaynak: https://www.turktime.com/haber/maske...yapmali/541179
Öyle olmuyor. Bizde gittik sorduk mesaj gelmezse veremeyiz dedi. 1-2 gün sonra mesaj geldi ama bana, yengeme ve askerde olan ve başvuru yapmadığımız yeğenim adına. 2 abim için başvurdum onlar için kod gelmedi. Haliyle onlara alamadık.

Verilen maskelerde her tarafı delik. Tamam hava alsın diye açılmış ama mikronluk virüsten bahsediyoruz. O deliklerden çıkmayacak mı öksürünce tıksırınca? Hepsini geçtim sterilizasyondan uzak bir şekilde eczane poşetinin içinde elleriyle koyuyorlar. Virüs kapmayalım değil virüs bulaştırmayalım diye maske alıyorsunuz ama virüs kapma ihtimalini ortaya çıkarıyorsunuz.

Nereden tutsanız elde kalıyor.