angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en kötü günüm 20 k falandır da, ben bu makale olayında " para karşılıgında " makale yazılmasına pek anlam veremiyorum, yani olması çok güç bir şey. bir şey yazmak en nihayetinde yaratıcılık gerektirir, öyle uzun uzun yazmak falan. ve bu yaratıcılıga da nasıl yazılacagı ile ilgili bir kalıp çizilmesi ket vurur. misal ben çok şey söyleyebilecegim bir konu açılırsa çok şey söylerim hızımı alamayıp post üstüne post yardırırm. ama nasıl söyleyecegimle ilgili direktif verilirse söyleyeceklerimi de unuturum. bunu makale yazanlar nasıl ayarlıyorlar anlamıyorum dogrusu, ben şahsen bir takım konularda ücretsiz makale yazmak isterim vaktim olursa ama bu kişilerin makaleyi alıp seçmesiyle degerlendirilebilir. başka türlü " şu alanda şu kelimelerle uyumlu makale yazılacak" diyince aklıma zorla okulda yazdırılmaya çalışılan kompozisyonlar ve şiirler geliyor. adamın fikrinin ve zikrinin olmadıgı konularda kompozisyon istenirdi yav, inanılmaz bir şey.
Değindiğiniz noktadan bende şikâyetçiyim, bana da sipariş geliyor, 10 adet 300 kelime olacak, şu kelimeler geçecek, 2 saat de teslim edilecek diyor

Ben şimdiye kadar burada sadece 5 defa iş aldım, 30'a yakın iş teklifi geldi ama almadım, çünkü bir kalıba girip ona göre yazamıyorum. Bana sınır çizilince yazdığım yazıdan keyif almıyorum ve sattığım kişide makaleyi beğenmeyecektir. Ben kelime sınırlaması olunca yazamıyorum, yazsam da kalitesiz oluyor, o makaleyi alan bir daha bana gelmeyecekse, başta o işi almamam daha iyi, sırf para kazanmak için iş almıyorum yani, amacım kaliteli iş yapmak ve uzun süreli çalışmak.

Herkes bu şekilde çalışsa, ortaya kaliteli ve müşteriyi memnun eden, en önemlisi, yayınlanan sitedeki kullanıcıyı memnun eden içerikler ortaya çıkar diye düşünüyorum.