Sağol hocam. Bende PC başına geçince kesiliyorum içerik yazmada sorun yaşıyorum..
Yazdığım taktiği uygularsanız eminim sizde daha iyi yazacaksınız.
Her şeyden önce, beyni aşırı uyaran kahve vb. uyarıcılar yerine, melisa ve kediotu gibi çayları öneririm. Beynin dışarısı yerine kendi içerisinde çalışmasına olanak sağlar. Yeşil çay da iyidir falan az da olsa kahve içerir. Eğer alacaksanız da aktardan alın, sallama çayların içi boş neredeyse.
Konuya ekledim önerinizi, teşekkür ederim
Rica ederim, ney sesini bende severim
Nasıl daha fazla kaliteli makale yazarım?
Asıl soru bu olmalı...Lakin makale yazmak, robotik bir eylem veya fabrika usulü üretim değildir.
Konu ne olursa olsun, yazdığınız makale kendini okutmalı.
(A) Okuyucunun ilgisini çekmeli. Başlık ve meta açıklama ile Google arama sonuçlarında kendine tıklatmalı.
(I) İlk paragrafı ile merak uyandırmalı. Okuyucunun aradığı soruların cevaplarının metinde olduğunu göstermeli.
(D) Gelişme bölümüyle okuyucuyu içine çekmeli. Bu bölüm özellikle duygulara hitap etmeli. Makalenin konusuna göre, dram, heyecan veya korku uyandırabilir.
(A) Makalenin son paragrafı veya sonuç bölümü. Okuyucuya aksiyon aldırtmalı. Eğer makale herhangi bir ürünün pazarlaması için yazılmışsa, o ürünü sattırmalı. Eğer trafik çekmek için yazılmışsa etkileşim uyandırmalı. Okuyucuya aldırmak istediğiniz aksiyona göre makale final sahnesini oynamalı.
Çok -meli, -malı tarzı bir yazı oldu. Fakat zaman yetersizliği nedeniyle fazlasıyla makale almış biri olarak yazıyorum...
*Önemli olan kalitesi, adedi değil.
Teşekkür ederim, kalite önemli tabi ki, konumda son maddede bunu yazdım zaten.
- Kaliteli yazılar çıkarmak için mümkün oldukça kelime sınırlaması olmayan siparişler alın, ben öyle yapıyorum. Ya da aralıklı makale siparişi alın, örnek 300-500 kelimelik makale siparişi alın.
Kaliteli yazmakta biraz yazarda bitiyor, onu da biz öğretmeyelim, yazı yazmayı sevmesi lazım. Sırf para kazanmak için değil, bunu bir iş olarak görüp, sevdiği konularda yazması lazım. Rakip siteleri, ilk sıralarda ki siteleri iyi incelemeli, araştırmalı ve öyle yazmalıdır.
Kendisinden zamanında makale almıştım çokça

işini severek yapan ve genellikle ilgi alanlarından yazılar kaleme almakta inanıyorum ki kendisini başarılı kılan etmenlerden biriside bu

saygılarımla.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, mutlu oldum