Arkadaşlar haladaha neyin tartışmasını yapıyorsunuz şu dinen uygun değil, caiz değil, haram vb. kelimeleri ve kelime öbeklerini kullananları es geçin onları kaale bile almaya gerek yok. Bunun eğitimini almamış hatta "eğitim" in eğitimini dahi almamış insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz. P*rno yu çıplaklığı biz medeniyetle bağdaştırmasak dahi bizim medeniyetle bağdaştırdığımızı düşünerek kendi bilinç altlarında medeniyetle bağdaştırarak yoruma döken insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz. Psikoloji bilmeyen, anatomi bilmeyen insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz boşverin arkadaşlar. Onların neslini artık eğitim değil, devrim paklar. Onlardan sonra gelen nesli de eğitim paklayacak tı hala bir şansımız var. Evrim kalktı, Atatürkçülük azaldı yerine 15 Temmuz ve cihat arttırıldı. Türkiye 2. bir İran mı olma yolunda ? Evrim teorisi islama ters peki hindulara, hristiyanlara, yahudilere ters değil mi ? Evrim bir teori değil mi? Teori nedir ? Bizim bağdaştırdığımız nokta ap ayrı yasaklama, tımar etme noktasına bağdaştırıyoruz, p*rno sektörünün yasaklanmasına değil bu zihniyete karşı bir şeyler söylüyoruz ama haladaha at gözlüklerini takıp olayı sadece p*rno sektörü olarak algılayanlar var bizim derdimiz p*rno sektörü değil bizim derdimiz bu zihniyetle, insanların özgürlüklerinin kısıtlanmasıyla.
Aşağıya dini sebeplere bağlı olarak kadınlara karşı uygulanan yaptırımların (Cinayet, ceza, evlendirme, istismar) grafiğini koymadım durum gerçekten vahim. Bir dinin arkasına saklanıp herşeyi yapıyorsunuz. Biliyor musunuz mısıra gitsek bu konuyu açsak o potansiyel izleyici kitlesinin hepsi buna karşı çıkacaktır tıpkı şuan olduğu gibi.
Biliyorum aşağıda verilen grafikler hep batının oyunu, aşağıda verilen grafikler hep islam düşmanlığı dolayısıyla birilerinin yükselttiği grafikler. İNANMAK İSTEDİĞİNİZE İNANIN ÖZGÜRSÜNÜZ.