Merhaba, üniversitede oynadığımız bir oyun geldi aklıma, 10 kişiydik toplam, 10 adet küçük kâğıda her birimiz bir kelime yazıp ortaya bırakırdık kâğıtları, sonra karıştırır ve içinden herkes bir kâğıdı alırdı ve ona çıkan kelimeyle başlayarak 5 dakika içinde bir şeyler yazardı. Sonra herkes tek tek okurdu bunu, hem eğlenceli oluyordu, hem de klavye konusunda hızlanıyorduk.

Bu yarışmanın aynısını burada neden yapmıyoruz diye düşündüm, bence çok güzel olabilir. Ben hazır makale kategorisinde ki bazı yazarların ismini aldım, hepsini alamadım, herkes katılabilir.

@doguizm; hocamın izniyle.

@TomJones;
@muratbasolcek;
@Selim34;
@maviyalniz;
@gencyazar;
@SercanYILDIZHAN;
@YusTol;
@cagataysahin;
@wm_xfreex;
@chaatlaax;
@RCYS;
@Foxi;
@evo1453;
@bserdogan48;
@yasins;
@PowerKing;
@FrknYLMZ;
@Ydincer;
@rmznbyzt;
@Guruicerik;
@Gezinticocuk;
@derya123;
@Fztbyt;
@halil4042;
@dijitalekip;
@burakmehel;
@BarisTascioglu;
@oguztr;
@antidepresan;
@Linux;
@bcnn;
@okanntunaa;
@sYstemMaster;
@VohaaMedia;
@Bonarous;
@EMSAL;
@razor94;
@Jufasto;
@zgrmeister;
@KeremBaba;
@Sodium;
@alaboru;
@cagriturel;

Nasıl Oynayacağız?

Herkes konu altına kendi belirlediği kelimeyi yazacak, bende o kelimeleri rastgele katılanlara dağıtacağım, herkesin 5 dakika süresi olacak, o sürede yazdıklarınızı konu altına ekleyeceksiniz, bu kadar

Kurallar Nedir?
  • Size verilen kelime ile başlayacaksınız.
  • Kelime hakkında internette araştırma yapmak yasak, ne biliyorsanız onu yazacaksınız
  • En az 25 kelime, en fazla 100 kelime yazabilirsiniz.
Tabi o dakika burada olmayacak kişilerde olacaktır ama ne zaman yazarsanız konu altına eklersiniz, amaç güzel bir kaynaşma ortamı olsun, makale yazarları olarak bir şeyler yapalım istiyorum.

KATILANLAR VE KELİMELERİ;

@zgrmeister; - Avize
@Linux; - Diyet
@FrknYLMZ; - Anestezi
@TomJones; - Sizin kelimeyi ben veriyorum Doktor
@evo1453; - Nevroz

Herkes kendi seçtiği kelime ile yazabilir, kelime değiştirmeye gerek yok

Benim kelimem ise Çiçek olsun

4 kişiyle başladık bakalım hadi hayırlısı olsun