yolgunlukleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, wordpress konusunda içinden geçebilecek bir arkadaş arıyorum. Şu anda bir seyahat blog portalımız var ve çözülmesi gereken bazı problemlerimiz var. Sitemiz içinde puan toplama sistemleri, kullanıcıların içerik girdiği yorum yazdığı forum ayrıca olan gibi bir oluşurum var.

Biz bu yeni kurduğumuz platformumuzu iyileştirmek istiyoruz. Burada sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

Tam olarak siteyi elden geçirip ve bize eksiksiz ve hatasız şekilde teslim edecek bir wordpress uzmanı arıyoruz. Aklıma gelen bazı noktaları aşağıya yazacağım ama iş aslında sistemi iyileştirmek ve geliştirmek. İş başlamadan bize şunları yapabiliriz, şunları yapmamız lazım dedikten sonra işe başlamak taraftarıyım. O şekilde tekliflerinizi yazarsanız sevinirim.

blog: wanderlusturkiye.com

- Site içinde tüm mailing sistemini tam anlamıyla kurmak (Puan için ayrı mail, kayıt işlemler ve kullanıcılar ayrı mail ve toplu mail gönderme için ayrı mail sistemi var biz wordpress üyelerimize toplu mail gönderme, diğer mail uygulamarına üyeleri taşıma, hepsine aynı mail tasarımlarını yapma gibi mail sistemini kurmak istiyoruz kısacası)
- kullanıcı deneyimi yükseltme sayfaları, menüleri daha kullanışlı hala getirme, yer değiştirme eklemeler, kategorileştirmeler. Site içi gezinmeyi arttırma (Tüm tavsiyelere açığız)
- İç linkleme ve seo için yapılandırma ve tavsiyeler
- Reklam yerleşim tavsiyeleri
Hocam @BerkTarzan; bu üçkağıtçıya inanmayın. **************. 500 liramın üzerine kondu kendisi. 2018'den beri de cevap alamadım kendisinden Kanıtlar mevcuttur yakın zamanda şikayet konusu açabilirim. Canınız yanmasın!