Hayırlı olsun hocam, gayet güzel bir alan adı.
Ayrıca neden teşekkür etmezler anlamış değilim ben de, sanki para ile veriyorsunuz
Bilmiyorum ama alıp 1 ay sonra satışa koyacağı için gizli tutar
hayırlı olsun hocam kurunun yanında yaşı yakmayın ama ben her alışımda yada almasamda begenıyorum konuyu yorum bırakıyorum
eyvallah üstad. kuru yaş meselesi değil bunu bende beğendim bide. rakipsiz bir konu. Gerçekten faydalı şeyler paylaşan arkadaşlar oldukça beğeni moral veriyor insana.
Haber sitesi olacak bir domain gibi durmuyor açık ve net bir ifade gerekirse. Edebi bir site olabilir. İnşallah değerlendirirsin ... Bol kazançlar.
yo haber sitesi olarak değil. Rakiplerin arasında haber siteleri yok. Artık gına geldi onlardan. her sitemin üstünde onlar çıkıyor. küçük siteler ekmek yiyemiyor artık.
Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, böyle bir domaini bedava verseler almam. Muhtemelen aranma hacmini "anlamı" kelimesinden çıkarmış kullandığınız araç. Böyle bir kelimeyi kim neden arar aklım almıyor zaten.
siz hiç ergen olmadınız o zaman

itiraf ediyorum zamanında bende 1 defa bile olsa aramışımdır google da 01.01 olunca ne demek. o da beni düşünüyor filan tarzı şeyler. hacim gerçek mi değil mi göreceğiz.