Google sandığınız kadarda akılkı değildir istediği şeyleri verirseniz hiç bir şey yapmaz anlamaz demiyorum ama kötü bir şey yapmaz kaliteli hitten zarar gelmez hit olayına çok zaman harcamış biri olarak buna eminin Sağte tıklamadanda bir şey olmaz eğer doğru yaparsan ama bunların hepsi illegal yontemler tasrif etmiyoruz haksız kazanç oluyor sonuçta gençlikte yaptık pişmanız tovbe ettik ama bir çom kişi denemediği yada yanlış yaptığı şeyleri olmaz demesinede anlam veremiyorum Her olayın illa bir pğf noktası var bunlar zamanla ğatşata patlata tecrube ediyorsun bugun olan bir şey yarın çöp sistem haline gelebiliyor örnek pinterest işini 3 yıl önce yaptığımda 1 haftanın sonunda tek pinterest hesabından ban falan yoktu pinterest ayağa düşmemişti 4000 5000 kazanabiliyordum sonra sistemler değişti de değişti hala ekmek var ama yemesini bilene çok araştırmak çok denemek lazım 3 5 deneme ile ben tecrube kazandım demek yanlış olur google görselllerden çok guzel hitler çekiyorduk sistemler değişti yalan oldu bunun gibi adsanse ğzerine bşr sürü denemeler yaptım geçtiğimiz oldu duvara tosladığımız oldu uzarda uzar ama hiç bir şey imkansız değildir sanal alemde kalın sağlıcakla .