Merhabalar ,
NOT : Şehit eşi veya çocuklarına , gazi - eş ve çocuklarına , cebinde parası kalmayıp evine bakmakla yükümlü olan kişilere ücretsiz bir şekilde yapıyorum .
Wordpress entegreli php bot sistemi ,
Özel scripte entegreli php bot sistemi
Xml , json api kullanılarak yapılacak olan sistemlere bot yazıyorum .
Proxy kullanılarak veya normal bir şekilde oto üyelik açma vb. sistemler yapabiliyorum .
Bunun yanında
Tamamen özel bir script yazabiliyorum .
Yönetim panelini bütün sitelerime ekliyorum .
Scriptleri sadece PHP dilinde yazıyorum bunun yanında gerekirse javascript , ajax , jquery gibi özellikleride kullanıyorum .
Tema yapamadığım için temayı yaptırıp gelmeniz durumunda yazılımını yapabilirim .
Altyapı olarak tercihlerinizi bildirirseniz buna uygun veritabanı , cdn , framework gibi seçenekleri kullanabilirim .
Yapılan tüm scriptlerde iç seo hizmetini ücretsiz dahil ediyorum .
Verilen işin ne kadar sürede biteceğine göre fiyat ve süreyi iletiyorum .
Bu süre zarfını geçen işlerde ekstra ücret talep etmiyorum .
Wordpress sistemler için genelde 1-2 gün teslim süresi oluyor .
Yoğunluğa göre değişebilir bunu anlaşırken belirtiyorum .
Ücreti peşin almadığım sistemler :
Kurulcak sistem wordpress ise kendi sitelerimden birinde bu botu yapıp ilgili kişiye gösteriyorum . İstenildiği gibi yapılmış ise ücreti alıp sitesine entegre ediyorum .
Ücreti peşin aldığım sistemler :
Özel scriptlerde direk alıcı kişinin sitesi üzerinde yapılacağından ücreti peşin alıyorum .
Ticaret sayım az olduğu için iş yaptıran arkadaşlar konu altına yorum atarsa referanslar kısmına ekleme yapacağım . Malum bu sitede ticaret sayısı az olana bilmiyor gözüyle bakılıyor .