Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kutusunu açtığı ürün kırık ya da bozuk çıkarsa kitap üstüne yemin etse bile ne garanti ne de başka bir şey adamın aldıktan sonra beğenmeyip ya da düşürüp kırmadığına bozmadığına inanmaz. Eve servis keyfine kurulum yapmaya gelmiyor zaten ücretsiz bir hizmet bu. Kutudan cıkan ürünün sapasağlam teslim edilip kuruldugunu kanıtlamak için geliyor. Türkiye'de elektronik eşya çok değerli bir şey. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Video kaydı alarak açsanız bile adamlar inanmaz bizim garanti politikamız buydu siz de çiğnediniz der geçerler.
doğru. insanları yanlış yönlendirmeyin.
şu an tam olarak aynı durum var mı bilmiyorum ama yıllar öncesinde LG tv almıştım, tv'yi gelip kurmaları gerektiğini söylemişlerdi. Ayrıca ürünü de kargoyla onlar getirecekti, onun yerine orada, bayide açıp kaşe basmalarını istemiştim onlar da kabul etmişti. Ödemeyi yaptıktan sonra sıfır kutulu bir ürün getirdiler ve kutuyu açtık, herhan bir kırık - çatlak yoktu. Fişini de takıp ekranın açılmasına baktık, anten olmadığı için sadece siyah ve mavi renk görmemize rağmen pixel sorunu da görmeyince onlar kaşeyi bastı garantiyi başlattı ben de ürünü kucağıma alıp gittim. hala bu durum var mı bilmiyorum ama arayıp telefonla sorun, kabul ederlerse bu dediğimi yaparak eve başkalarının girmesine gerek kalmadan ürünü alırsınız.