Node.js tam bilmiyorum ama belki yararı olur diye söylemek istedim PHP'de olması lazımdı lowercase yapıyordu bazıları gelen mesajları böylelikle gelen mesaj MERHABA olsa bile merhaba olarak değişkende tutuluyordu onun üzerinden If döngüsü çalıştırılıyordu belki yararı olur diye söylemek istedim Node.JS'de lowercase karşılığı nedir bilmiyorum.
Yanıtınız için teşekkürler Node.js üzerinde toLowerCase() metodu mevcut onu da denemiştim ama bir sonuç alamamıştım ancak tekrar bir göz gezdiririm.
İyi günler,
Biraz daha regex yaptıktan sonra.
Aşağıdaki gibi denersen aslında daha stabil bir kod elde etmiş olursun.
client.on("chat", (channel, user, message, self) => {
if (self) return;
switch(message) {
case "sa":
client.say(channelName, "<span class="userTag"><span class="userTag"><span class="userTag">@"</span></span></span>+user.username + " " + "as")
break;
case "merhaba":
client.say(channelName, "<span class="userTag"><span class="userTag"><span class="userTag">@"</span></span></span>+user.username + " " + "merhaba")
break;
default:
client.say(channelName, "<span class="userTag"><span class="userTag"><span class="userTag">@"</span></span></span>+user.username + " " + "hoşgeldin")
}
})
Tavsiyeleriniz için teşekkürler önerdiğiniz yöntem daha mantıklı gözüküyor uygulayacağım.