mapacarta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Kullanıcıların çeşitli ürünleri satın alıp, daha sonra üzerinde düzenleme yapıp indirebilecekleri bir websitesi yapmaya çalışıyorum. Başta siteyi tamamen laravel üstünde yapmayı düşünüyordum ama daha sonra belli kısımları wordpress üzerinde yaparsam daha hızlı olacağını düşündüm. Hazır bir tema kullanmak, woocommerce vs. işleri baya hızlandırabilir. Düzenleme kısmı laravelde olur diğer kısımlar tamamen wordpress üzerinde olur diye düşünüyorum. (düzenleme kısmı kendi içinde detaylı bir kısım, sadece bir pencere açılıp düzenle kaydet gibi bir işlem değil)

Sitede haliyle login/register işlemleri olacak.
-Burada öncelikle kafama takılan wordpress kısmında login yapmış birisinin laravel kısmında da ayrıca login yapmadan kullanmasını sağlayabilir miyim? Aynı şekilde tam tersi de geçerli. Burada güvenlikle ilgili bir sıkıntı olur mu?
-Sistemi bu şekilde kurmak mantıklı mı yoksa sadece laravel kullanmak daha mı mantıklı? Sistemi bu şekilde kurmanın ne gibi sıkıntıları olabilir?
https://github.com/corcel/corcel#auth kullanmadım ancak sanırım bu işinizi görür.