"Kız arkadasınız yurtdısında ve yasıyor
Onun şehirler ile sizin şehirler farklı" Cok mantıklı hocam
Konunuza gelince suan ıcın ımkanı yok dıyebılırım cunku konsolosluk bu ıslere su zamanda asla bakmaz ve ıslemlerınız cok uzun surer.Benım esımde kanada vatandası bende bu ıslerle 2 yıl oncesınde cok ugrastım kolay degıl bırcok evrak vs halletmenız gerekıyor.Kız arkadasınız ile önce nikah yapmak zorundasnz yanı evlenmek ardından sizin adınıza sponsor olması gerek ve tum evrakları ılk kendısının halletmesı gerek.Daha sonra sıze gelen maıl ıle doldurmanız gereken evrakları doldurup basvuru yapacaksınız bu sırecte en az 5-6 ay surer beklersınız oda en az ben 8 ay bekledım.Ardından kabul olunca Ankara ve İstanbulda uluslararası goc orgutunde saglık kontrolunden gececeksınız buradakı ıslemlerde sonucların cıkması 2 hafta surer daha sonra vıze ıslemlerı vs baya bı uzun ıs ama su zamanda evlensenız nıkah yapsanız bıle konsolosluk bu ıslemlere en az 1 yıl bekletır haberınız olsun derım.Bu ısı aceleye getırmeyn gorundugu gıbı degıl gercekten ben sıze kısaca on bılgı olarak gereklı seylerı yazdım yıne sız arastrmadan bır yola cıkmayın.