Ev yapımı beyaz ekmek tüketiyorum sanırım çavdar ekmeğine dönüş yapacağım. 2 biftek ve yahut 2 yemek kaşığı reçel yediğimde rahatsızlanıyorum. Ama bazen de iki dilim baklava yiyorum bir şey olmuyor. 4 yıldır bu rahatsızlığım var ve halen limitlerimi öğrenememem kötü bir durum. Çoğunlukla düşük şeker rahatsızlığım oluyor. Değerler 20-40 mg/dl civarı çıkıyor. Bazen 40 mg/dl 'de yürüyorum problem olmuyor bazen de 50 mg/dl 'de yığılıp kalıyorum. Yüksek şekerde de 200 mg/dl 'nin üzeri beni yıkabiliyor. İnsülin değerlerim iyi sayılır. Bu yüzden yüksek şekerde insülin ihtiyacım olmuyor. Bir kaç dakika sonra kendime geliyorum. Fakat düşük şeker rahatsızlığımda yaşamak için şekerli su/meyve suyu/kesme şeker ve benzerine ihtiyaç duyuyorum.

Mor lahana, salatalık, havuç, ceviz, muz, kayısı gibi şeyler tüketiyorum ve ne yemek olursa ayırt etmeden az miktarda yiyorum. Bu 4 senelik diyabet sürecinde 75 kg'den 60 kilolara düştüm. Son 1 senemin 1 ayı hastanede yatarak geçti. İşin kötü tarafı glikoz ve insülin değerlerim o kadar ilginç ki kan şekerim 40'a düşmesine rağmen doktorlar ve dahi profesörler hastalığıma tanı koyamıyorlar.

Öneriler için teşekkürler. Gün içinde görüşürüz Hüseyin Bey. Hayırlı geceler...