bozkurtmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Panelingo kullandım hocam tavsiye etmem bi arkaşım uyardığı halde aldım. Sürekli yaptıkları işmiş galiba öyle söyledi ve bende yaşadım. Scripti aldım 24 saat destek süper herşey 3 gün geçti aradan bütün telefonları bütün mailler site falan kapandı. Sadece Skype Destek döndü ve 5günde bir anca cevap veriyorlardı ve en sonunda biz paneli sattık başkasına gidip 100₺ vererek oraya gecebilirsiniz artık destek vermiyorz dediler. Kendi bütün müsterilerini oraya kaydırdılar herkes gectikten sonra tekrardan acıp script satışı aktif diyerek numara mail site falan herşeyi aktif ettiler bizzat yaşadım. İnanmayan falan olursa panelingo ile bütün yazışmalarım duruyor ss atabilirim . Velhasıl kelam uzak durun derim nacizene tavsiyem
Doğrudur hocam çok fazlasıyla olumsuz geridönüş gördüm bende tasarıma aldanmıştım konuştum sonra iptal ettim gördüklerim doğrultusunda sizede geçmiş olsun @Recep GÖKDEMİR; hocamız gayet güzel ilgileniyor daha önce hizmet almıştım 2.yi de ondan alacağım çok yüksek ihtimalle