sadbuttrue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette hocam, hatta özgünleştirmiş olduğum görseli 2 farklı hesaptan yükledim. Görseli sonrasında paylaştığım hesapta, pini kontrol ettiğimde; görseli ilk yüklediğim hesabın paylaşmış olduğu link ve açıklamalarla karşılaştım. Bir çok kez test ettim bu durumu. Hatta forumda bununla ilgili konular vardı diye anımsıyorum.
Çok ilginç. O uyarıyı görüyordum ancak ne olduğuna anlam verememiştim. Güzel bir bilgi. tşkler.