Merhaba, öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Yaklaşık 6 yıldır freelance olarak grafikerlik yapıyorum. Şu anda da İstanbul Üniversitesi'nde grafik tasarımı öğrencisiyim. Tasarım alanında referanslarımı görmek isteyenler imzamdaki linkten ulaşabilir.
Asıl konumuza gelecek olursak; birlikte çalışabileceğim bir yazılımcı arıyorum. Bu 6 yıl içerisinde çevremde internet sektöründe iş veren kişi ve kurumlar oldu. Sürekli olarak gerek forumdan gerekse forum dışından iş teklifleri alıyorum. Gelen tekliflerin aralarında yazılım işleri de oluyor. Aracılık ile başkasına yaptırmak istemediğim için bu işleri kabul etmedim hiç bir zaman. Şu anda da bir kaç teklif geliyor ay içerisinde.
Önceliğim kendime forumda özel script ve tema satışı yapabileceğim bir yazılımcı bulmak. Yaptığım arayüz tasarımlarının hatırı sayılır şekilde satılacağına eminim. Şu anda tasarım alanında iş hacmim oldukça yüksek olduğu için 2-3 hafta içerisinde İstanbul'da ofis kurmayı düşünüyorum. Yanıma grafiker bir arkadaşımı daha alacağım. Amacım bu ofis ile birlikte yazılım alanında ülke çapında hizmet vermek. Başlangıç olarak ise forumda özel script ve wordpress temaları satarak isim duyurma ve bilinirlik sağlamak istiyorum.
Birlikte çalışacağımız yazılımcı arkadaşa ilk işinde belli miktarda nakit ve tasarımın satışından komisyon vereceğim. Daha sonrasında satış rakamlarına göre sadece komisyon ya da yine aynı şekilde belli miktar nakit ve komisyon şeklinde ilerleyebiliriz. Bu şekilde inanın maaşlı olarak çalışmaktan fazla kazanacaksınız.
Birlikte çalışmak isteyen yazılımcı arkadaşlar referansları ile birlikte PM atabilir ya da
bilgi@fovard.com adresine mail atabilir. İstanbul'da oturan kişiler önceliğimdir. Yeri geldiğinde ofisimizde de çalışmalı.