Öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. Sorunumu kısaca açıklıyorum.
Yedekte onaylı hesap bulunsun diye arkadaşımın üzerine mehmetali@gmail . com diye bir google hesabı açmıştım. Arkadaşım Türkiye'de yaşıyor ben yurtdışındayım. Normalde 2-3 günde bir giriş yaptığım hesap dün gece benden doğrulama istedi. Fakat iki adımlı doğrulama vs. ayarlamamıştım. Sadece kurtarma e-postası vardı yani. kurtarma epostası ise bir başka eposta hesabına benzer . örnek olarak ; 1. eposta : ahm.et1@gmail . com 2. eposta ise ahmet.1@gmail . com gibi. Ben hesabımı kurtar dediğim zaman kurtarma maili 1. epostaya geliyor. Ben bu e postaya girmeye çalıştığım zaman gmail beni otomatik olarak 2. mail adresine bağlıyor. Çok naçar kaldım çook. Farklı pc den giriş yapmayı denedim. farklı tarayıcılardan giriş yapmayı denedim. Bir türlü hesabımı kurtaramadım. Ne olur derdime bir çare (

Not: verdiğim mail adresleri örnektir. Ayrıca mail adreslerimin hiç bir şekilde bağlantısı yoktur. Kurtarma mailleri farklı hesaplara bağlı değil. Google ile iletişime geçmenin bir yararı olur mu ?