CouldWasMySouL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi programlama dilini öğrendiğinin pek önemi yok mantığını anladıktan sonra diğerleri gelir zaten web tarafı ile ilgileniyorsan wordpress falan kullanıyorsun galiba php ile başlamanı tavsiye ederim
Php iyi hoş güzel de içim bi ısınmadı yıllardır şu php olayına. Bundan 10 sene önce bi başlamıştım 1 günlük o da o sıralar film siteleri yeni yeni başlıyordu film botu için kafaya takmıştım ama devam ettirmedim PHP yerine ne tavsiye edersiniz?

Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi dil olduğunun başlangıç için bir önemi yok. Başlangıç aşamasında algortima ve temel bilgileri öğrendiyseniz tamamdır. Birçok dil üç aşağı beş yukarı aynıdır sadece syntax bakımından farklılık gösterir. Bir for loop ne kadar farklı olabilir ki zaten o nedenle önemli olan mantıktır.Algoritma kurma ve problem çözme yeteneğinizi geliştirin ondan sonra dil seçimi projeye göre bile farklılık gösterir.Python ile başladıysanız Django web çatısını kullanabilirsiniz. Sadece web programlama yapmak istiyorum derseniz PHP öğrenebilirsiniz her platformda çalışsın derseniz Java yada JS öğrenebilirsiniz. Microsoft teknolojileri kullanmak istiyorum derseniz C# öğrenip web tarafında ASP mobilde Xamarin kullanabilirsiniz
Mükemmel bir cevap olmuş eyvallah. Peki bir soru Django mu Php mi?