Dün akşam saatlerinde dışarıda kedi bağrışmaları duydum, dişi kısır kedime erkek bir kedi(daha önce de hep rahatsız ediyordu) saldırıyordu beinm kedi kaçtı peşilerinde gittim yetişemedim.
1 saat kadar sonra kedi eve geldi, çeşitli yerlerinde çamurve pislikler vardı çok az da kan vardı farklı yerlerinden yaralanmış. Çok bakamadım çünkü ayak ve karın civarına dokununca miyavladı acıdığı için olsa gerek.
Bugün de sabahtan beridir çok halsiz bir şekilde yatıyor sürekli, pek bir şey yemedi sabah sadece bolca su içti. Bugün iyice kontrol ettim vücudunda gözle görülür bir yara yok.
Az önce de kustu şuan öylece halsiz şekilde oturuyor, araştırdım ama işe internet çöplüğünde işe yarar bir bilgi bulamadım.
Konu hakkında bilgili/tecrübeli olanlarınız vardır umuduyla konu açıyorum, sizce kedinin iç organlarında bir hasar vs. olabilir mi veyaherhangi bir ciddi durum olabilir mi? Şuan köydeyim ve en yakın veteriner şehir merkezinde oraya da 100km mesafe var aramda, yani gitmem de biraz sıkıntılı. Yarın sabah veterineri arayıp soracağım ama bilgili olanlarınız da varsa size de danışmak istiyorum