Muhasebecime Evrak yollayacaktım.
MNG Kargo ile anlaşmam var. MNG kargo müşteri hizmetlerini aradım. İnternet sitelerinin açılışında koskoca bir PopUp var. "Açığız işlemler devam ediyor" diye.
22 Nisan saat:10:00`da müşteri hizmetleri üzerinden alım talebinde bulundum. Müşteri hizmetleri gün içerisinde en geç saat 19:00` da kesin evrak alınacak dedi. Gelen giden yok.
23 Nisan sabahı tekrar aradım gelmediler diye. Bugün gelirler dedi. Şubeyi aradım alım yapmıyoruz, sadece teslimat yapıyoruz dedi. Sitenizde ve müşteri hizmetlerinde yanlış mı bilgi veriliyor deyince çok yoğunuz da ondan gelemiyoruz dediler. En erken Pazartesi geliriz dediler 27 Nisan`da Hala gelen yok. Ben 23 Nisan`da evrağımı 75 TL ödeyerek Moto Kurye ile gönderdim tabi.

Yoğun olarak kargo gönderisi yapmaktayım. Gönderilerimin durumları nedeni ile Yurtiçi, Sürat, Aras Kargo ile de anlaşmam var. 23-24-25-27 Nisanda Yurtiçi, Sürat ve Aras her gün 1-2 defa geldi ve kargolarımı aldı. MNG 5 gündür hala gelecek. Bakalım ne zaman gelecek.