20.000 TL lik bir ücret zaten söz konusu değil ortada. Bu yaptığınız olay benden izinsiz ve onayım olmadan yapılmış bir işlemdir. Fatura ödemelerine gelirsek eminimki cahit abi ve
@spdnet;ekibi mahkeme hangi kartlarla veya hangi hesaptan ödeme yapıldığını sorunca kendileri bu bilgiyi sorunsuz bir şekilde sağlayacaktır. Spdnet herhangi bir şekilde beni müşterisiyim diye savunmamaktadır. Kendiside dediği gibi tarafsızdır ve sadece bilgi sağlayacaktır. Bu konuyu burda daha fazla uzatmayacağım ve kararı R10 yönetimine bırakacağım gerekli şeyler istendiğinde yollamaktanda çekinmemekteyiz.
SPD.net.tr üzerine yapılan bütün işlemler benim kendi kartım ve kendi hesaplarımdan yapılmıştır.
Saygılar
Ayrıca diğer bir konuya gelirsek ben ilk 3-4 aydan sonra sunucularımı kullanamadım kullandığım sürede kişisel sanal sunucu açmak dışında hiçbirşey değil. Dediğim gibi firmada üst düzey yetkiliydim ve sunucular benim ayrıca Sunucum hala ServerButik firmasının ana sunucusu olarak kullanılıyor. Kişi ilk 4. ayda tüm şifrelerini değiştirdi. Ve belirttiğim gibi 4.aydan sonra ödeme yapmadım zaten, kullanmadığım sunucuya neden ödeme yapayım? Gerekli bilgilendirmeyi sağlayın, aynı şekilde r10 yönetimi istediği kanıt ve belgeleri bende iletirim. Çoğunu konuya bırakmadım.