Bir şeyler öğrenmek, tanıtım yazısı satmak, mobil uygulama yazmak vs
Hayırlı satışlar
Açık konuşmak gerekirse günümün çoğu r10 da ki konuları incelemek ve yeni yazılım projelerimle geçiyor.
Burda bulunma sebebim ticaret hacminin güzel olması gerçekten geçimimin yarısını bazen fazlasını burdan kazanıyorum yardıma ihtiyacım olduğu durumlarda yardım almak için vs.
İşinde profesyonel olan bir kişi burda takılıpta aç kalacağını düşünmüyorum, ekstra olarak ççok nezih güzel bir ortamı var
Nezih ortam olması çok güzel katılıyorum
2002'den beri web ile uğraşıyorum. 2009'da rast geldim. Bir daha da kopamadım.
İyi ki varsın r10.
Bende erken rastladım ama, proje olmadığı için üye olamamıştım, siz şanslısınız 2009'dan beri takip ederek
Ne yazık ki iş hayatına tamamen giriş yapınca, artık R10'da pek fazla ticaret yapamaz duruma geldim.
Asıl meslek olarak bilgisayar mühendisiyim.
Eskiden kalma bir alışkanlık olarak, her sabah muhakkak girer bir bakarım ne var ne yok diye. İşlerimi toparlarım, sonra yine boş vaktimin çoğunu R10'da geçiririm.
Makaleler okurum, yazılım kısmındaki sorulara bakarım, falan filan öyle geçiyor işte.
Yani demem gereken şu ki, R10 bağımlılık gibi birşey. Yıllar oldu halâ ben her sabah muhakkak girerim R10'a. Uzun zamandır ticaret yapmıyorum ama yine de kopmam buradan. Burası farklı bir yer.
Umarım, tekrar eski günlerinize dönersiniz

)