İnternetten para kazanma sevdası olan her insan buradan geçer

Önceden bilgi paylaşımı daha çok olurdu yardım edenler vs. Şimdi herkes "ben"ci. Az önce boşta güzel bir domain söyledim saniyesinde almışlar.Buraya kadar sorun yok ama bi teşekkürü bile çok görür oldular

Wordpress konusunda uzmanım , site ticareti vs falan da yapıyorum.
Site muhtesem gerçekten ticaret çok hızlı dönüyor ama biraz daha yardımlaşırsak daha güzel olur
Kesinlikle, yaklaşık 5 aydır aktif olarak kullanıyorum, Çok güzel dostluklarda edindim burada, Ücretli yardım edip- ücretsiz yardım edende oldu, elimden geldiğince her zaman, ücretsiz olarak yardım etmeye çalıştım. Parayı kazanırızda, dostluk, samimiyet zor kazanılıyor maalesef

Dediğiniz gibi, bir teşekkürün önemi çok büyük, ve hor görenler var
R10 ailesini seviyorum, her konuda soru soruyor her Konuya cevap yazabiliyorum.. Ara açılan güzel başlıklarla eğleniyorum, ticaret yapıyorum. R10 hayatımın bir parçası

Büyük bir grupta Bilgi Teknolojileri Uzmanı olarak görev alıyorum. Yanı sıra adsyear.com projeme devam edip tema hizmeti veriyorum.
R10 öyle oldu, hele ki şu vakalar sırasında, açılan bazı sohbetler güzel oluyor, insanı güldürüyor, birde samimiyeti kurup alıştın mı, tadından yenmiyor
Allah daha çok versin inşallah
Ben çevrem de ki arkadaşlarım için çeşitli satın almalar için buradayım. Sadece instagram hesabı satışı yapabilmek için aylık süremin dolmasını beklemekteyim fakat değinmek istediğim konu şu,
Buradaki ortam samimiyet arkadaşlık yardım severlik o kadar güzel ki 7/24 siteden çıkamaz oldum.
yakın zaman da hanıma yeter artık 7/24 kadınlar kulubundesin ne buluyorsun orda diye bahane bulurken şimdi kendim forumdan çıkmaz oldum 😀
Sanırım hanımlarla o, hepimizin ortak platformu, hep derim kız arkadaşıma, hepte üzülürüm, keşke alanımdan birisi olsaydı, dediklerimi yaptıklarımı anlasaydı. Ama hiç bişey anlamıyor, sen r10dan anlayana kadar birşey diyemezsin demiştim en son
Mesela ben;
Her konuda uzman olduğu için buradayım?
Başka fir forum sitesi tanımıyorum bu kadar bana faydalı olan
MA-KA-LE yazmak en iyi olduğum şey.
Makale yazımı-Editörlük konularında Şip+Şak hizmet sunabilirim.
sizinle de belki ticaret yapabiliriz
Elbette, bir sonra ki yazdırdığım makaleyi size yazdıracağıma emin olabilirsiniz