Merhaba ,
Adımız geçtiği için belirtmek istiyorum. İkili bir dialogdur. Biz kesinlikle bir taraf olamayız. Müşterimiz dışında birisine sunucu teslim edemeyiz. Karar verecek olan makam savcılık makamıdır. Kişi sunucu teslimatını istemedikçe hiç birşey yapmamız mümkün değil.
Ayrıca bugün sistemde müşterimizin hesabını hack'leyerek giriş yapıp sunucu teslimatlarını istemişsiniz. Bu yasal olarak çok büyük bir suçtur. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bizi de zorda bırakırdınız ama sonunda bizim avukatlarımızın ücretini de öder ciddi zararlarla işin içerisinden çıkardınız.
Defalarca kez çeşitli kişilerde tarafımı aradı. Ve durumdan çok rahatsızım. Lütfen bir husumetiniz ya da anlaşmazlığınız var ise bizi taraf yapmayı bırakın. Anlaşamıyorsanız hukuki yolara başvurun. Ben sizin mesajlarınızın önceisini sonrasını , banka hesaplarınızı , ticaretinizin sonucunu , anlaşmalarınızı okuyup karar verecek hukuki bilgiye de sahip değilim. Böyle bir vasfımda yok.
Bunun üzerine nasıl bir cümle bekliyorsunuz ve hala bizim sistemimize girme çabası veya araya insanlar koyarak bizle bu konuyu çözmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Lütfen bunu tekrar etmeyin bir daha bu size. 3. direk 3 kez de aracı arkadaşlarınız ile ilettiğim uyarım olacak .
Cahit Eyigünlü