@Sikayet; Gelelim şimdi konuya şahsın bizde 7 aydır barındırdığı sunucular için en küçük bir ödemesi dahi bulunmamaktadır ne sitemizde hesabına tanımlı bir hizmet nede barındırma için yapılan bir kart/havale ödemesi nede bir hizmet faturası mevcuttur. Bu durumdan dolayı ben kendisine sorduğumda
https://i.hizliresim.com/qfYDYJ.png resimde gözüken gibi bir konuşma gecmiştir ortalama 1 ay önce. Ondan sonrasında bugün şahıs izinsiz bir şekilde benim verimerkezi yönetim hesabıma girip benden izin bir şekilde bana verilen sunucuları ticket açıp dışarıya çıkartmaya çalışıyor.
@spdnet;cahit abimin bana yazmasıyla birlikte ben bunları fark edip iptal ettiriyorum zamanında çalışanım olmasıyla benden onaysız ve izin şekilde ticket açıp bütün sunucularımı kargolatmaya çalışmasından ötürüde hakkında suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim.
Olayda tamamen şahıs sadece istediği mesajların istediği kısımlarını gösterek olayı çarpıtmaktan başka birşey yapmamaktadır.
Olayın tamamı aslında Kendisinin işi bırakacağını söyleyip sunucuları olan borcu yüzünden bize devredip, tekrardan gizlice ticket açıp sunucuları kargolatmaya çalışmasından ibarettir. bu olayıda
@spdnet;cahit abi veya bir spd çalışanı gerek ip adreslerinden gerek başka şeylerden doğruluyacaktır. 7 aydır biz bu sunucuları açık tutup tanıdığımız diye kendi cebimizden ödüyoruz 'tamam abi yollayacağım' kelimesine lakin doldu doldu dolu ve taştı. Sonuna ise böyle bir anlaşmaya varıldı. Şahıs 18 yaşını doldurmamış olduğu için babasıyla dahi gerekli görüşmeler yapılmıştır bu konu hakkında. R10 yönetimi gereken kararı doğru bir şekilde vereceğine inanıyorum. herhangi bir ek kanıt gerekli olduğu takdirde bunları gerek adıma açılan fake ticketlar olsun gerek konuşmalar olsun R10 yönetimine iletilcektir.
Saygılar.