dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunun mantığı nedir? banlanmaya banlanmamaya etkisi olmaz. 10 tane subdomaine site açmak yerine 10 klasöre wp kuruyoruz. kulağı değişik şekillerdegösterme meselesi banlanmaya faydası ya dazararı olmazki bunun?yoksa kaçırdığım bir nokta mı var?
Niye ban yiyorsunuz?
Nasıl banlanmamayı düşünüyorsunuz?
Kulağın birisi doğuştan büyük göze batıyor. Estetikçiye veriyorum parayı, doktorum benim kulağı estetik hale getir diyorum. Olay bitiyor.

Kaçırdığınız kısım alt dizin gösteriyorsunuz. Doğru yönlendirme yapıyorsunuz. Botları siz kontrol ediyorsunuz.
Sunucunuzda domain.com/klasor1 adında bir alt dizin oluşturduğunuzda o klasör isminde bir sub oluşturmadığınız sürece bu alt dizindir. Bu alt dizinde birçok şey yapabilirsiniz.
Ben zaten ban yemezsiniz demedim ki
Nasıl daha tedbirli olunur ve domain banın önüne nasıl geçebilirsiniz onu yazdım.
Önceleri s3 amazon yönlendirme yapmıyorlarmıydı? Yapıyorlardı.
İşte alın size kendi amazon yönlendirmeniz. Ne gerek var 2.-3. parti yönlendirmelere.

Olay sadece domain yada sub domain, veya yönlendirme ile olmuyor. Özgün site, özgün site, kaliteli site.
Site kaliteli, pinleme kaliteli, doğru ülkede, doğru kelimelerde, doğru saatlerde pinleme mevcut, yönlendirmeler kaliteli, gelen ziyaretçiye (bota) istediğini veriyorsunuz. Niye banlanacaksınız.