bybrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu HTML tasarım dili PHP sunucu taraflı bir programlama dili nasıl karşılaştırabiliyorsunuz?

@Caprivan; olay aslında ne yapmak istediğinize bağlı ancak her şeyi ezberleyeceğim diye debelenmeyin, mantığı kavramaya çalışın işiniz internet olduğu sürece her şeyi aklınızda tutmak gibi bir gerekliliğiniz olmayacak.
İnternet üzerinde işlere her zaman devam edeceğim.
Doğru diyorsunuz hocam. Teşekkür ederim.
saygintufan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Html’den sonra css devaminda javascript ogrenmeni tavsiye ederim. Php’yi sonraki planlarina dahil et.
HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap ve PHP, bu sıra ile öğrenmeyi hedefliyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eskide falan kalmadı Html css bootstrap javascript php şeklinde ilerleyiniz hangi alanda gelişmek istiyorsunuz
Çeşitli tasarımı kodlamak ve daha sonra script olarak satışlarını gerçekleştirmek istiyorum.

royxr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML temel kavramlarını kavrayın css link rel ve meta taglar div yapısı class div içinde kulana bildiğin styler bunları iyice kavra 0 dan pek öğrenme gerek yok düzenleme yapacak kadar öğren 0 dan css HTML öğrenirsen web desinger olursun yani tasarım PHP si var bunun 0 dan HTML css PHP ile site yapmak oldukça zor olur bu yüzden HTML gerektiği kadar öğren sonra bootstrap geç konuda kavramı hazır temaları parçala yap sonra PHP geçersen işin baya kolaylaşır
Çok teşekkürler hocam. Söylediklerinizi mutlaka değerlendireceğim.