AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
honor band 5 6 aydır kullanıyorum. Şarjı en fazla bir hafta gidiyor. Arada ekran açılmıyor sanki kilitleniyor gibi oluyor. Adım sayar yanlış sayıyor. Daha önce samsung galaxy gear fit kullandığım için geara göre fazla sayım yapıyor. Uyku takibi güzel. 5i ile farkı ne bilmiyorum. En son çıkan 5i ise onu almanız mantıklı. Yarın A101 markette honor 5i 179 TL'den satılacakmış. Haberi olmayan faydalanabilir.

Honor 5i daha sonra çıkan versiyonu. 5 Amoled ekran iken 5i TFT ekran kullanılmış. Aynı zamanda 5i de direkt usb den şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca daha kibar duruyor bana göre 5i.

Honor 5 de bir çok kullanıcı sizin dediğiniz gibi ekranın açılmamasından şikayet etmiş. SanırımAMOLED ekran da bir sorun yaşadılar ve 5i de TFT ekran kullanıp ekstra usb şarj özelliği eklediler.

A101'den almak benimde aklıma geldi ama maalesef virüs falan dinlemiyor millet kapıda kuyruk oluyor sabahın köründe. Çok erken gidip sıraya geçmek gerekiyor ki alabilesin. O yüzden risk almak istemedim. Hazır 25 TL indirim de varken satın aldım.