Ben biyorezonans yöntemini önerebilirim. Günde 2 paket içiyordum, hatta benim açtığım bir konuda var forumda. Tam ilaç alacağım sırada denk gelip bu yöntemi denedim ve 1 saatlik seans sonunda canım hiç sigara istemiyordu. 2-3 ay kadar içmedim sigara, sonra işten çıkartılınca tekrar başladım. Bu yöntemi tavsiye ederim.

Herhangi bir yan etkisi yok, sedyeye oturur vaziyette uzanıyorsunuz, 1 saat süren bir işlem gerçekleşiyor, 600 lira falan ücreti, tek seans zaten. Acı yok, his yok saçma sapan bir şey, psikolojik olduğunu iddia edenler bile oldu ancak kesinlikle psikolojik değil, çok etkili bir yöntem. Başarı oranı %95 lerde yanlış bilmiyorsam. Kafasında sigarayı bitiripte bu yöntemle sigarayı bırakamayan yok bence. Sana sigarayı unutturmuyor, sigara isteğini tamamen alıyor. Sen 1 saat önce sigara içtiğini biliyorsun ama canın istemediği için içmiyorsun. Tek dayanman gereken nokta ise el alışkanlığı oluyor. İyice araştırın yine kendiniz karar verin bu işi daha önce yapmış ve referansı olan yerleri tercih etmenizde fayda var.

Şu virüs muhabbeti geçsin gidip tekrar yaptıracağım, 2-3 ay el alışkanlığını, dudak tiryakiliğini baskılayıp sigara içmesem, sağlık açısından büyük kazanç olarak görüyorum. Belki bu sefer yaptırdığımda bende tamamen bırakırım