delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
youtube bir ara cezalı kanalları affetmişti öyle görünüyor sanki. ayrıca abone alınmışsa benziyor.
ichbinmurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Muhtemelen Abone satın alınmıştır
2) abone satın alınmış dahi olsa sen kendi videolarınla 4000 saati geçersen YouTube onaylar
3) Videolarını gerçekten senin yapmış olman, videonun herhangi bir yerinde sesin veya görüntün olması inceleme sürecinin daha hızlı geçmesini sağlıyor ve onay sürecini hızlandırıyor
Not: Tecrübelerimden edindiğim bilgiler bunlar herkeste farklılık gösterebilir
vidoix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abone satın almış olabilir veya 1v1 gibi olaylar ile de yükseltmiş olabilir .
Kanalına özgün videolar ile açabilirsin herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ben kanalı devraldığım dan bu yana eski videoların tamamı silindi. Şu anda yayınlamış olduğumuz ve gelecekte yayınlayacak olduğumuz videoların tamamı özgün, tarafım veya ekibim tarafından oluşturulan, görüntülerde bizim gözüktüğümüz veyahutta en azından sesimizin çıktığı videolardan oluşmakta.

Artık istikrarlı, insanlara yararı dokunan içerikler üretmekteyiz. Teknoloji üzerine tanıtımlar, eğitim videoları gibi kaliteli ve istikrarlı içeriklerden paylaşmaktayız. Yaklaşık 23 Saat izlenmeye de ulaştık şimdiden, her geçen gün artmakta. Bana önerileriniz var mı acaba?
Hürmetlerimle