EuroMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sade olması açısından başarılı. u tarz alışveriş sitelerinde dış görsellerin yoğunluğunun az olması ürünlerin daha çok dikkat çekmesini sağlıyor.

Bunun haricinde dikkatimi çeken bir şey var o da tema türkçeleştirilirken gözden kaçmış sanırım. Ödeme kısmına geçişte karşımıza ‘You must be logged in to checkout.’ ibaresi çıkıyor. Ödeme kısmınıza göz atmak için girdiğimde fark ettim. Tabi umarım bir gün ayakkabı satın almak için tekrar girerim Bol bol hayırlı kazançlar. İyi çalışmalar.
Slider dışında dış görse kullanmamaya önem gösterdim bende. Ödeme ve üyelik için Pro Membership eklentisi kuruldu ama çok geniş, kapsamlı bir eklenti çıktı. Bazı yerlerde ingilizce ibareler mevcut evet, en kısa zamanda türkçeleştirilecek tamamen. Bekleriz, kısa bir süre içinde r10'da çekilişte yapacağız Teşekkürler

zUser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam masaüstü hızlı açılıyor. Telefondan denedim yüklenmesi uzun sürdü. https://developers.google.com/speed/...%2F&tab=mobile kontrol ettim mobilde yavaşlık söz konusu. WP-Rocket yerine Litespeed Cache deneyin, karşılaştırın.
Yorumunuz için teşekkürer