Aynen üstadım hosting elemanı veya komisyoncu arkadaşlar ister istemez olaya para gözüyle bakmışlar benim bir kez sektirmem yoktur erken ödemem vardir. Yani sistemi kapatmayı bilen otomasyon ne hikmetse işine gelmeyince bilmiyor dönüyor. Inanın blazing fast sitem vardı adamlar ukraynada kaç kere mail ile dönüş yaptılar marka vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlar olayı dramatize ettiler bayağı üzüldüm durumlarına meğer 35 TL gelmese iflas edecekler yazık çok yazik
Zaten 35 TL bel bağlayan firma bence bu isi yapmasın. Güvenmeyin arkadaşlar. Her şey para mi ya. Adam hastalanır covid olur sokağa çıkamaz interneti olmaz ne yani firmalar bunu bilmiyormu bütün ülke kapandı migros kapattı dükkanını senin aklına gelmiyor mu müşterim belki hastalandı. Bizim hosting firmalarımız tasarımda büyük gerisi hikaye malesef. Inşallah buradan ders edinirler müşterilerine sahip cikarlar
Hocam emin olun hosting firmaları bir iki ay müşterilerinden para almasa batmazlar. Yani müşterisi demeden şunu yapamadı gel kardeşim iki ay nendensin. Zaten senin bu ay atlatacak akçan yoksa yarın ne olacak yarın bisey olsa bırakıp gidecem. Bu müşterine güven verir mi. Vermez. Benim derdim bedavaya getirmek degilki. Amacım duyarlı olmak kafayı kuma gömmek değil. Sen hostingci olsanda bilişimci olsanda covid 19 herkes etkiledi. Senin ne özelliğin var.
Bak hayırlı müşterine server veriyon ticaret isi ahbap çavuş ilişkisine benzemez. Zaten eskiden yapmisin. Hosting isi bundan bir yıl iki yıl sonrasını planlama işidir öyle 35 TL sen hesap edersen kimse senden ürün almaz niye alim yarın server kapatınca kim hesap verecek yaşanmasını burada ben bu firmaya binlerce lira ödedim 35 TL için bence değmez ama vizyonları yok tek kişilik dev kadro olunca böyle oluyor kurumsal olmak 0850 baslayan numara almak değildir kurumsal müşterisini tanımaktır belesciler sen bilmiyormusun ilk günden anlarsın anlamazsan yapma bu isi
Dostum anladık kurmuşum sistemini ortada bir kriz var ben kapatmışım sende kapatmışsın almiyiver iki ay 5 yıl tıkır tıkır paranı kat be kat almışsın iki ay mi idare etmek zorunuza gidiyor bu iş pandemi keyfi değil anlamıyoruz mu ya
Evet sistemi kurduk ama anlayış 2 taraftada.olmali. yani siz onlardan öyle bir şey beklerken onlarda sizden haber bekliyor.
Maalesef hosting şirketleri her şeye dolarla sahip olabiliyor.
Deseniz ki 5 yıldır.musterisiyim haber verdim ama yine de anlayışla karsilamadilar evet size hak verirdim.
Siz de düşünün pandemi sadece sizde değil bizde de var. Şu anda 3 ay erteledigim 20 e yakın müşterim var hepside haber verdikleri için erteledim.
Ama ben Cpanel, litespeed, cloudlinux, imunify softacolous, jetbackup , drive yedekleme alanı gibi ücretleri pandemi dolayısı ile erteleyemiyorum. Cebimden idare ediyorum tüm hosting firmaları da bunu yapıyor şu anda.