Normaldeİstanbulda yaşıyorum. Salgından dolayı Isparta'ya aile evine döndüm marst sonu internet başvurusu yaptım. sadece tt altyapısı var. daha bağlanmadı sanırım yoğunluk sebebiyle yeni bağlantı yapmak istemiyorlar
Doğrudur hocam hem müşteri korkutmamak amaçlı. Fakat yoğunluk amaçlı pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Son zamanlarda upload hızlarını eklemeler yapıldı belki duymuşsunuzdur. Eklenmiş hali ile mi 0.1 alıyorum. Bir yerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum onca ttnet kullanıcısı arkadaşım bu şekilde etkilenmedi
Yoğunluk sizden değil, altyapıdan oluşan bir yoğunluk. Bir wi-fi'ı normalde 5 kişi kullanırken 10 kişi kullandığında yavaşladığı gibi altyapıyı da normalde 5 kişi kullanırken şu anda 10 kişi kullanıyor gibi düşünebiliriz. Alt yapı normal şartlarda 50mbps iletirken yoğunluktan dolayı bu 40'a düşüyor örnek verecek olursak, bu da yüksek hızda kullananları etkiliyor
Upload hızında arttırılmaya gidilmişti, arttırılmaya gidilmiş hali ile 0.1 normal bir değer mi hocam. Sözleşmede vermesi gerekenin kaçta kaçı... İnternet sitelerine giresim gelmiyor. Sarı kabloyla bile bir fark olmadı ne ping ne download