Kardeşim eğer 4 seneye tamamlamak istiyorsan git ilk 3-4 sene yök dersleri ve 3-4 programlamaya giriş dersleri oluyor.Sadece temel dersler ama 2. sene gerçekten ağır bir sene oluyor 8-10 adet programlama dersi oluyor bu derslerin arasında ağ dersleri , donanıM dersleri , web yazılım dersleri , sunucu dersleri yada temel yazılım dersleri karışık oluyor 2 senede uzman olmazsın ama her şeyden biraz bilgi sahibi oluyorsun dgs ile yazılım yada bilgisayar mühendisliğine geçersen iyi olur ama baştan diyeyim 1. sınıfta gösterilen matematik ve fizik mühendislik okurken seni çok zorlar yazılımı bir türlü halledersin fizik ve matematik temelin iyi ise seçmeni tavsiye ederim 2 yıllıklar arasında en iyi bölümlerden kısacası eğer 4 seneye tamamlarım fizik ve matematiğim mühendislik okucak seviyeye geliştirilebilir ve ingilizcem yazılım derslerinde yeterli seviye olur öğrenmeye açık biriyim diyorsan seçebilirsin
Hocam ingilizce de problem yok, zaten 2 yillik okudutan sonra sonra yazilim mühendisliği gecmek istiyorum. Bende kendimce biseyler öğrenmeye calistim bugune kadar.
Html, css php temelim var emrah yüksel hocadan dinliyordum. Işte matematik degilde fen bilimleri dersleri hic alakam yok. Yoksa direkt olarak yazilim muhendisligi okurdum. 😊