Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Cpaneldeki bilgilerimi aktarsam daha kesin cevaplar alırım sanırsam. Çok fazla bilgim olmadığı için eksik bilgi vermişim

Yavaş yavaş öğrenecem bu işleri
Gönderdiğin görsele istinaden, işine yarayacak olan verileri dikdörtgen içerisine aldım. Sunucunun anlık 100 kişide işaretlenen değerlerin hangi seviyelerde olduğuna bakmalısın. Yine bir matematiğe dayandıramam sizin web sitenizin yükünü bilmiyorum, kullanılan sistemi az çok gördük yine yeterli olmasa da bir yorum yapabilmek için senin web sitenin ağırlığını bilmemiz gerekiyor. Şöyle düşün sen bize bir köprünün ne kadar dayanıklı olduğunu tam olarak olmasa da söylüyorsun ama o köprüden geçecek aracın ağırlığını söylemiyorsun bu köprü bir arabayı kaldırır ama bir tırı kaldıracak kadar kuvvetli değil, aynı zamanda 40 arabayı kaldıracak kadar güçlü olsa da 50 arabayı kaldıracak kadar da güçlü olmayabilir (Köprüden geçen araç ağırlığı * araç sayısı) bu matematik de yanlış bir matematik olur, 40 kişi geçti CPU %5 80 kişi geçerse %10 olur diyemezsin simetrik bir şekilde artış olmayabilir belki dar boğaza girecektir.. Load testi ile bunu görebilirsin. Yük testi hizmeti veriyorum.