güzel düşüncelerin için ben teşekkür ederim kardeşim insan nasılsa karşısındakinide öyle görürmüş benim için para hep 3 4 5 plandadır sonuçta emek verip kazanıyoruz elimden geleni yaptım mutlu olmana ayrı sevindim bende çok teşekkür ederim
Merhabalar,
Sayfamı başlangıç adımlarını atmak için
@TolgaSERT; ile birlikte çalıştık. Arkadaşımız hesabımızı analiz edeceğini ve daha sonra hangi yolu izlememiz gerektiği konusunda bilgi vereceğini söyledi. Hesabı analiz ettikten sonra geri dönüşlerini belirtti. Bu geri dönüşler uygulandıktan hemen sonra çalışmanın 72 saat içinde yapabileceğini ama bu süreden çok daha önce yardımcı olmaya çalışacağını söyledi. Sonrasında çalışmamız 35-40 saat arasında tamamlandı. Yaptığı çalışmada hem bize yol gösterdi hemde organik takipçiler gönderdi. Bu takipçilerin organikliği %90 oranındaydı. Anlaştığımız sayıdan daha fazla takipçi gönderdi.
Daha önceleri yine buna benzer başka biriyle çalışmıştım ama aldığım sonuçlar gerçekten berbattı. Organik takipçi olayına açıkçası küsmüştüm. Fakat
@TolgaSERT; arkadaşımızla çalıştıktan sonra tekrar olumlu bakmaya başladım.
Kısacası arkadaşımız gerçekten kişilik olarak iyi ve işini de fazlasıyla yapmaya çalışıyor. Fazla olsun benden gitsin önemli değil. Gözüyle bakıyor işini yaparken bunu analiz ettim. Herkese tavsiye eder ve kendisine de teşekkürlerimi buradan iletmek isterim. Birlikte daha çok çalışacağız.