Güncel bir işlemcisi olan, sürekli veri merkezi sıkıntısı yaşanmayan bir VDS ihtiyacım var.
VDS ile birlikte 3-4 adet IP adresi alınacaktır.
Özellikler:
* Güncel Xeon İşlemci (Lütfen AMD ve Core i CPU teklif etmeyin)
* 4 / 6 Core CPU
* 8 GB ve Üzeri Bellek
* 100 / 200 GB Disk (SSD veya SAS Olabilir)
* Otomatik Kurulumlu Panel (Olmayanlar lütfen teklif iletmesin)
* Lokasyon (Hiç önemli değil, bağlantı hızım iyi, TR de olur Yurtdışıda olur)
Sunucuda yanında alacağım IP ler sıralı olmalı 10/11/12 vb. gibi. A Class olursa iyi olur, B de olabilir fakat C class olmaması gerekiyor.
Temiz olması gerekiyor IP Adreslerinin ve RDNS desteği bulunmalı.
Bazı sunucu satan arkadaşların kurulum panelleri sorunlu, 100 GB disk ile kurulum yapınca 60-80 gibi kurup kalanı boş bırakıyor, düşük SWAP veriyor vb. sorunlar oluyor.
Bununla birlikte sadece 3-4 web sitesi (sıfır trafik) barındırmama rağmen Max Usage Ram ve CPU sorunu yaşanabiliyor.
Bu tamamen firmanınbilinçsiz VM yapılandırması ile alakalı, Hostlab, Eselax gibi bilinen firmalarda bu sıkıntıları hiç yaşamadım.
Ayda 4-5 defa sistem kurulumu yapıyorum (Test ve denemeler için) bu kadar bir sınırı bile olsa kurulumda bana yetecektir.
İşletim sistemleri mümkünse güncel olmalı, sürekli update etmek zorunda kalmamalıyım, imajları sorunsuz olmalı.
Aylık masimum ödenecek ücret 3 IP için 60 4 IP için 65 TL dir.
Fatura ihtiyacım yok, KDV yi kullanabilirsiniz sorun olmaz, illa kdv alacaksanız bu rakamlarda olmalı.
Ayrıca bu rakamlar üzerinden 1 yıllık uygun bir iskonto yaparsanız yıllık alımda yapabilirim.
Teklifleri konudan veya PM den iletebilirsiniz.
Merhabalar, E5-2698 v3 işlemcili yüksek performanslı, kampanyalı paketlerimiz inceleyebilirsiniz.
https://www.r10.net/vps-hosting/1846...-128640-a.html
Sağlıklı günler dileriz.