Dünden beri konuya girip bir şey yazmamak için zor tuttum kendimi ama yazacağım

Elbette aşık olacağız, elbette hormonlarımızla, kalbimizle, beynimizle sevgimizi yaşayacağız. Bir daha aşık olmam, aşk meşk işleri yalan vs laflarını hayatınızdan çıkarmanızı rica ediyorum. Hayat sandığınızdan daha güzel, hatta güpgüzel ya. Karşı cinse duyduğunuz hislerin aşk olduğundan bile emin değilken işler istediğiniz gibi gitmeyince kendinizi hırpalamayın. Olabilir, hayatta insanoğlunun başına her şey gelir.

Vatandaş evleniyor sonra şiddetli bir şekilde kavga, küfürlerle ayrılıyor. Ayrılma aşamasında seni sevdiğim güne lanet olsun diyor. Bu tavırlar bence yanlış ya. O zamanlar da güzel hisler içerisindeydin. Şimdi ne değişti? Sana zıt tavırları, seni sinirlendirmesi ya da uygun bulmadığın davranışları mı seni sevdiğinden bu kadar uzaklaştırıp lanet olsun demeye getirtti. Olmuyorsa güzel aklınızı, kalbinizi yormayın. Bırakın herkes yeniden aşık olsun, herkes yeniden sevsin. Zaten devam etseydi ederdi. Aynı durum evlilik olmadan ikili ilişkilerde de geçerli. Özellikle gençlerde görüyorum. Acile bayılıp bayılıp geliyorlar. Hatta kendine zarar veren bile var. Yapmayın Allah aşkınıza yapmayın. Elbette bir zamanlar canınızdan çok sevdiğiniz kişi için üzülüyorsunuz ama daha ileriye gitmeye gerek yok canına yazık. Ne olacak ağlayıp sızlayınca 2 paket sigara, sınırsız alkol içince geçecek mi her şey? Bittikten sonra tatsız hareketlerde bulunmaya, kimseyi rahatsız etmeye, haddinden fazla abartı acı çekmeye de gerek yok. Lütfen bu dünyada tek ve biricik olduğumuzu unutmayalım. Her iyiyi hak ediyoruz ve tüm güzel duyguları zamanı geldiğinde yaşayacağız Yanlış kişilerle yollarımızı ayırmayı da erdemli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yormayacağız ne kendi kalbimizi ne de karşımızdakini. Doğru kişilere de kapımız sonuna kadar açık. Başımızın üstünde yeri var. Kendinizi çok sevin. Senelerce birini beklemek, ayrılık sonrası acı çekmek bana göre yanlış. Zaten kişi sevseydi gitmezdi. Bunun başka açıklaması yok kabul etmek gerekiyor. Gittiyse kendi bilir. Canı sağ olsun. Yolumuza bakalım, çok çalışalım, çok sevelim

Kısacası 'Sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmaz.'

Çok saygılar