ROT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitemi ekledim tıklamalar vs geliyor fakat kazanç hala 0'da sabit. Kazanç ne zaman güncellenmektedir?
merhaba, gönderdiğiniz trafiği anlık olarak yansıtıyoruz. dönüşümleri yansıma süresi 1-45 dk arasında sürebiliyor. eğer bu süre sonunda da gelmiyorusa tıklamaya kazanç vermediğimiz için gönderdiğiniz trafikten bizde kazanç sağlayamamışız demektir.

david67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adjo dönüşüm odaklı bi firma.reklamda etkileşim olduğunda kazanç sağlıyor.ilk başta bende öle diyordum.bazen 10 hit bile kazandırıyor.bazen 500 hit 0 çekiyor.ama genel olarak hitin kalitesi iyiyse kazandırıyor.istatistikler anlık güncelleniyor.
merhaba, teşekkürler yardımlarınız için.

gosha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar,smartlink kullanıyorum,ama sonuç bu..Popup reklam modelinimi kullanmalıyım ?!

merhaba, smartlink popup'tan çok daha iyi kazanç getiriyor.
gönderdiğiniz trafik tamamen bot trafiği. (google bot) dönüşüm bazlı çalıştığımız için gelen trafik için bot kontrolü vs. yapmıyoruz.

Pinterest botlarını ve diğer botları engellemek için wordpress eklentileri mevcut'' Wordfence '' yine aynı şekilde Firewall & Malware Scan diye aratırsanız bir çok alternatif var. Bu tarz eklentiler sadece bizi kullanırken değil diğer reklam servislerini kullanırkende ekli olmasını tavsiye ediyoruz.