kuzeyturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ben devlet kurumunda çalıştığım için şahıs şirketi açamıyorum. Zaten yıl boyu maaşımdan hunharca vergi kesilmekte ne kadar ödeme aldığımda problem yaşamaya başlarım. Google reklamlarından Ayda 200-300 tl gelir bana bir problem yaşatır mı ? Bu durumda ne yapmam mantıklı olur?
Daha önce çok kez önemli olan gelen paranın miktarı değil, sürekliliği olduğunu burada arkadaşlarla paylaştık. Yani her ay 200-300 tl geldiğinde de bu bir gelir kalemi olarak kabul edilecektir.

Sizin durumunuzda genelde yapılan hareket eşinin, çocuğunun veya başka birinin üzerine sirket açmak oluyor veya gelir düşük görünüyor ileride de çok ciddi artışını planlamıyorsanız firma masraflarına girmek istemem derseniz de firması olan bir arkadaşınıza rica edersiniz para onun hesabına gider her ay sizde ondan alırsınız en basiti bu olur sanıyorum 🙂 (Tabi ödemeyi alan firma ile vergilendirme ve faturalandırma konusunda mutabakat yapmanız lazım)