Merhabalar,

Bir tanıdığın fb sayfa ve instagram hesabını yöneteceğim fakat şöyle bir sorun var. Kişinin kendi fb'u olsa da sayfayı buradan açar ve BM oluşturursak benim her şeyi te tek yapmam gerekecek hesaba girip ki mümkün değil. Kendisi de kendi hesabında olmasını istemiyor. Benzer şekilde durumun ne olacağı belli olmaz, sayfayı açıp kendim sahibi olmak, reklam hesabı oluşturmak istemiyorum ileride devir gerekirse nasıl olacak diye. Fake bir fb hesabı açmıştım işletme ismiyle ama kapandı, açtığım sayfa da gitti. Ne yapılabilir bu durumda? Sizce en mantıklı seçenek ne?

Ya kişi kendi açacak sayfayı, bm oluşturup orada da her şeyi ekleyip vs. beni yetkilendirecek ki çok zor. Bunlar yapılmadan da yönetim yetkisi verilemiyor sanırım.
Ya ben açacağım kendi hesabımdan sayfayı, yöneticilik vereceğim kişiye ama ileride devretmek gerekirse oluşturulan reklam hesabı silinecek sanırım devir esnasında ki kredi kartı eklemek de sorun olacak.
Ya da yine 3. bir hesap açacağım fbda, sahte ama bir şekilde ban yememesini garantileyeceğim. Bu mümkün müdür bilmiyorum.

Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.