Sahibindenin bu gibi konularla ilgili özel reklamları vardı diye hatırlıyorum, sadece google reklam odaklı düşünmeyin bence.
2 sefer hatri sayilir reklam kullandim, 2 haftalik yani bir üstü artik Ana sayfa ilanı oluyor. Ama toplamda gelen hit 390

.ve bu ilan 1 aydir yayinda

Merhaba , Sahibinden'e Reklam ücreti vermemenizi tavsiye derim , Bütçenizi İnstagram platformunda ki Sayfalara vermelisiniz , Hem Müşteri Dönüşü hem ilerisi için Bir Kitle belirlersiniz , Paylaşımlarınızı Kaliteli hale getirin , Sizin sektörünüz'de Kalite ve Marka Ön planda , o sebepten Strateji ile yürümelisiniz..
Evet hocam istagram da cok görüyorum. Artik gina geliyordu reklamlardan .Sanirim benimde ordan aksiyon almam lazim ama sayfam bile yok .Yani bir sayfa acsam kac takipciden sonra reklam vermek mantikli olur?
Dijital platformlar da reklam vererek bu kitleyi daha yüksek seviyeye arttırabilirsiniz. Instagram ve Facebook gibi, günlük 20-30 liralık reklam tatmin edici bir geri dönüş sağlayacaktır.
Ama bunun için Hesap acmak ve hesabin takipci sayisinin fazla olmasi gerek degilmi??
Dijital platformlar da reklam vererek bu kitleyi daha yüksek seviyeye arttırabilirsiniz. Instagram ve Facebook gibi, günlük 20-30 liralık reklam tatmin edici bir geri dönüş sağlayacaktır.
Ama bunun için Hesap acmak ve hesabin takipci sayisinin fazla olmasi gerek degilmi??