vehbicankazanci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yetişir diyorsunuz yani 3 ayda doğru mu
Hocam telefonu tableti bırakıp şu andan itibaren sınava kadar kafanızı kaldırmazsanız neden yetişmesin
Arkadaşlarınızla sohbet etmek, oyun oynamak, video veya film, dizi izlemek yerine ders başından kalkmazsanız neden yetişmesin

TYT çok rahat yetişir konuları. Türkçe ve sosyal zaten yoruma dayalı. Türkçe'de dil bilgileri konuları var ancak dediğim gibi yorum ağırlıklı. Fen bölümünün konularını genel hatlarıyla bilince ve bol bol soru tipi çözünce oturuyor. Matematik konusunda da hız lazım. Problemleri bol bol çözmek lazım. Sıkıntı çıkarırsa matematik çıkarır gibi genelde.

AYT konusunda da 11 olduğumdan dolayı 11'in konuları hakkında yorum yapacak olursam zaten AYT fen bölümünün çoğu 11'e dayalı. AYT matematik bölümü de 11'e dayalı olucak gibi duruyor çünkü son konular çıkartıldı. Çıkartılan konularla birlikle kendinize bir program oluşturun. Ne olursa olsun programınızdan şaşmayın. Düzen ve disiplin her şeyi beraberinde getiriyor. O programınızı kendinize göre ve eksik konu kalmayacak şekilde oluşturun. İnternetteki programlardan da yararlanabilirsiniz tabiki. Ondan sonra sadece derse odaklanırsanız başarı geleceği düşüncesindeyim.

Bunlar sadece benim fikir ve önerilerim. Karar sizin son söz sizin. Siz sadece konu açmışsınız ve ben de öneride bulunmak istedim. Umarım yararı olur