Garfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bılgın olsun dıye yazıyorum bu sekılde lısans devırıde xenforo sozlmesme kurallarına aykırı, xenforo ya devir ücreti odenmeyen 75$ her durum lısansın gecıcı olarak askıya alınmasına, cozum gelmedıgı taktırde ıptalıne sebebtir. ayrıca bir birey odeme evraklarını size nasıl verebılır? yanı ornek ben kk ıle satın alma yaptım bunun dekontunu ya da extremı size kalıcı olarak nasıl devır edebılırım bunuda anlamadım. bu sekılde ugrasmak yerıne 400-500 lıra bandında bir lısans bulup devir ücreti odeyip lısansı xenforo aracılıgı ıle uzerıne alabılırsınız 250-300 lıranızda cebınızde kalır.

tabi tercih sizin.
Dediğin her lisans için geçerli değildir. Daha önceden transfer yapılmamış lisans için ek ücret ödemesine gerek kalmıyor. 500 TL'ye aldığını varsayalım. 75 dolar şu anda 500 TL desek eder sana 1 bin TL. Hiç riske girmesin sıfır lisans alsın. Yada benim gibi proje için alıp sonrasında olmadıysa satış yoluna giden kişilerden daha ucuza alabilir. Belki 500tl ye alamaz ama emin ol sıfır lisans maliyetinden kurtulur. Sonrasında dilerse kendine transfer yapar.