Çok değerli arkadaşlar herkese hayırlı işler dilerim.Yıllardır bir hayalim var henüz gerçekleştiremediğim.Bir adet web sitesi istiyorum bir blog sitesi olacak kabaca istediğim temayı sizlere göstereceğim
istediğim sadelik ve basitlik şu site gibi olacak
https://www.technopat.net/ yani anasayfada katagoriler ve haber akış sayfası olacak mobil uyumlu olacak.Her gönderinin altına üye olmayan herkes yorum yazabilecek,istediği platformda paylaşım yapabilecek,seosu iyi olacak,site hızlı olacak,adsense reklamlarını sitede istediğim yerlere ekleme olanağım olacak.
Şimdi gerek 0'dan ya da themeforest gibi bir siteden bu istediğim şablona uygun bir tema arıyorum varsa yardımcı olabilecek destek istiyorum.Belirli bir ücretim var ama siz üstadlar benim yazdıklarımdan daha işlevsel bir şekilde öneriniz olursa dm'den cevap bekliyorum fiyat bilgisi ile.Ya da ücretsiz yardımcı olacak arkadaşlar varsada işinin ehli yardımda kabul ediyorum.Çünkü bu sitemin artık hayata geçmesini çok istiyorum en baştan herşey çok güzel ve kusursuz eksiksiz ve sade olsun istiyorum.
Umarım isteğimi sizlere anlatabilmişimdir.Okuduğunuz için teşekkürler.