https://www.r10.net/sorum-var/231787...nilenmesi.html
Konuya cevaplar gelmiş ama ben cevap vermeden konu kilitlenmiş. Yazacağım cevaplar varken niye konu kilitlenmiş anlamadım. Burdan yazıyorum.
@Caesar; Forumda bunun için bir ayar varmı bilmiyorum ama yoksa ayar konulabilir. Siz çok sevdiyseniz açarsınız. Soruna kendim çözüm bulsam yardım istemem zaten. 2 satır kod yazdınız diye herkes size uymak zorunda değil.
@Caesar; Eklentiyle veya bir kod ayarıyla değil forumun kendi içinde bir ayar sormuştum. Bu can sıkıcı sayfa yenilemesini engellemek için bir forum ayarı varmı merak ediyorum. Ayar yoksa ayar konulmalı ki isteyen kapatabilmeli.
Ve moderatörler. Şu konuları kapatmayında bizde bize cevap yazanlara bir dönüş yapabilelim. Adam birşey yazmış tam cevap yazıcam ama konu kilitlenmiş. Niye kilitlenmiş kimin görüşü alınmış neye göre kilitlenmiş belli değil. 2 kişi soruma cevap yazmış ama adamlara cevap veremiyorum. Konu kilitlenincede mevzuyu bilmeyen adam sanki kötü birşey yapmışım sanacak. Ayrıca konuyu forumda bölümünede 2 defa yazdım ama 2sindede moderatör onayından sonra yayınlanacak denmesine rağmen günlerdir yayınlanmıyor. Forumda kısmına yazdığım herşey moderatör onayından sonra yayınlanacak yazıyor ve daha orada hiçbir konu açamadım hiçbiri yayınlanmadı.