Arkadaşlar;
Otomasyon sistemi aynı zamanda müşteriyi bilgilendirmektedir. Kimsenin modül yazdırma ihtiyacı yoktur. Kusura bakmayın ama bizler bir şeyler aksamasın diye para verip sms satın alıyorsak kendimiz için değil siz zor durumda kalmayın diye.
Bakın VDS alan bir müşterim. İlk alırken 20 gün tolerans gösterdim rica etti onayladım.
Şimdi aşağıda kaç kere SMS gitmiş bir bakın;
Sadece tek müşteriye ve bu müşterinin ödemesi 16 Nisan, Bugün 25 Nisan. Tam 5 kez fatura ödenmediği bilgisi SMS olarak ulaşmış.
Şimdi bu müşteri ve bunun gibi müşteriler, müşteri memnuniyetinden bahsetmesinler. Ben sistem satın alıp size bildirim yapıyorsam bir zahmet Whatsapp, Facebook, Instagram, Telefon, Mail, Müşteri Destek paneli gibi sunulan hizmetlerden sadece bir tanesine bu ay ödeme yapamayacağım erteleyebilir misiniz dese zaten sorun yok. Otomasyon işi olmasa kimse burada iş yapamaz elindeki işi bitirmekten sizde saatlerce hizmetim aktif olmadı diye beklersiniz.
Herkes sorumluluklarını yerine getirmeli..