seyretal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Kameraya gerek yok hocam anlattıgına göre 10 arkadaş diyorsun eğerki birbirinize şahitlik ederseniz tüm haklarınızı kolayca alırsınızki şöyle devam edelim baskı çok sırayla çalışma bakanlığına hepiniz durumu anlatan yazı gönderin birbirinize şahit olursanız fazla mesai dahil tüm haklarınızı alırsınız.
Bu ülkede her imza her şeye geçerli değildir Attan düşene değil Eşşekten düşene sor demişler.
Ben şunu biliyorum 10 yıldır çalıştığı firmadan kendisi mesai saatleri fazlalştı 1 yılı geçti bu şekilde devam ettiği için işi bıraktı. Haliyle tazminat verilmedi ama mahkemeye gitti mahkeme davanda haklısın dedi.

Saglam bir iş avukatı saglam şahitlerle yapılmayacak bişey yok ama şu zamandaki durumu çalışma bakanlığına cimerden başvurup anlatınki elinizde sağlam kanıtınız olsun.
Yani evet aslında beraber çalıştığımız 10 arkadaşta bu durumdan şikayetçi ama şöyle ki durum onlara güvenemiyorum çünkü insanları biliyorsunuz bana dokunmayan yılan 40 yıl yaşasın deyip korkudan benimle olmayacaklarına eminim. Dave edeceğim veya etmeyi düşündüğüm insanlar ise o kadar büyükler ki anlıyorsunuz durumu işte bu

muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah yardımcın olsun, ordaki 20 kişininde durumu şuan sizle aynı sanırım
teşekkür ederim bazen bir çözüm bulamıyorsunuz. İçeri giren 10-15 müşterimi hatalı yoksa onları içeri alan patronlar mı bilmiyorum
ilhnGrbz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hicbirsey icin gec degil. Hala dava acabilirsinz hakkini ara. Hakkini al.
Teşekkür ederim ama malum şartları biliyorsunuz Türkiye de her şey para ile yürüyor . Benim ise bir an önce çalışmam ve borçlarımı ve hayatımı düzene koymam gerekiyor 1 ay beklemek demek benim direk çöküşüm demek olabilir