seko44bln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay gelsin,

25 hesabım son 3 ayda ban yedi ve acma ihtimali resmen nerdeyse sifir. 25 hesaptan ( hespine form doldurdum hemde 5 kez - adamlar bikmadi ama ben biktim) 3 hesap açıldı form doldurup, maliyet ucretini değistirip derken süpheli ödeme geldi açılan hesaba, buda iptal oldu. digeri ikinci de anahtar kelime ekleyeyim dedim ordanda süpheli işlemden dolayi kapandi, son 3 aydan beri agresif bi şekilde bu hesaplar kapaniyor.

**Bir anekdot ekleyecem satırın sonunda bi hesap acildı gülermisin ağlarmısın ( 3 .hesap olan, yaşam süresi 2 gün, sivri sinekten kısa)

gel gelelim ben neler yaptim şu 3 ay da.

sag olsun almanyada, türkiye, hollanda da toplam 50 yeni hesap actim ( gmail ve ads hesabı kimisini 2 hafta bekletip ads hesabı actim),
ilk bastan gmaile ile sonra gmailden haric, hepsinde farkli ip, farkli bilgisayar, 45 tane sıfır kredi kartı ( 21 tane türkiye KK digerleri avrupdadan) 20 tane sanal kredi kartı
türkiyeden, hesaptakı kapatılan domainleri kullandım ve yeni domain de kullandim. proxy ( özel hakiki proxy ) vpn ve vpn siz ve tabiki de proxysiz de denedik.

isim, adres, telefon hatlar ( yeni yanı sifir ) hepsi denedim.
gercek kişilerle.

uzun lafın kısası yemedı...

cloaker kullanmadım yeni aldim daha bugün ve denicem bakalım nolcak.

bir arkadaşımın arkadaşı var o da google de müşteri hizmetlerinde çalışıyor onla görüştüm 2 saat telefonda ne iş her hesap kapaniyor durup dururken.

google yeni yazılım çıkartmiş, bir tıkla senın gelmiş gecmişi, chromedan, youtube dan, gmailden artik android ve google ne aitse bütün bilgiler çıkıyor, her hangi bi ufakbir şüphe olup hesap direk ban yiyor o da otomatikmen oluyor kimse bunu kaldiramiyor, sadece form doldurup irlanda da onay gelirse açılıyor sadece onlarda yetki var.

1 saat ugras 1 saniyede kirmizi ibare cıktıgı zaman fitil oluyorum.

**anekdot kısmı
hesap kitlendiginde canım dan bezdim bunlardan, aldim bilgisayarı düm düüüük yazdım ön arka kalmadan artık sinirim bozuldi - 8 saat sonra hesap açıldi

yani 25 var olan hesab + 50 yeni hesaptan sadece 1 hesab acıldı

bende o hesabi da ben kapatip microsoft binge gectim dünya varmiş dedim ya

tıkır tıkır
hadi kolay gelsin ve geçmiş olsun
Hocam yorumunu yeni gördüm sağol microsoft bing googleye reklam verebiliyor mu benimde aklıma geldi yandexten felan vermek ama denemedim.

Dediğin gibi a dan z' ye herşey temiz olcak yeni mailler zaten hemen askı ee eski mailler desen zibilyon kez hesap açtık kitlenmemesi mucize...
Bu güzel ve uzun yorumun için teşekkür ederim. Microsoft Bingi bana anlatır mısın rica etsem

webhancher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer hesabınız banlanıp yeni hesap açarsanız bir şekilde bulup askıya alıyor şüpheli ödemeden bunu bir net çözümü olduğunu düşünmüyorum. Ben eski harcama yapmış hesap ayarlayıp aştım bu durumu. askı durumları için hep kenarda yedek hesap tutarım. affetmiyor google hiçbir hata yokken saçma bir sebepten (sebebini bilmediğimizden saçma) askıya alıyor şu sıralar. tek çözüm harcama yapmış eski hesap ile hızlıca reklamınızı onaylattırabilirsiniz. ne kadar yeni hesap açsanızda fayda etmiyor çok denedim
Haklısın hocam teşekkür ederim fakat eski hesap kalmadı Satın almaya kalksak yüksek mevla bunun dışında ban yer belki bende